MVPEI pozvao crnogorske državljane da napuste Libiju

Objavljeno: 31.07.2014, 16:03h

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija preporučilo je danas državljanima Crne Gore da napuste Libiju i uzdrže se od putovanja u tu državu. Navodi se da je povodom aktuelnih dešavanja u Libiji, Ministarstvo komuniciralo sa ambasadom Srbije u Tripoliju, koja zastupa crnogorske konzularne interese u toj zemlji, prenosi Mina. “Ambasada nema saznanja da u najnovijim sukobima u Libiji ima povrijeđenih ili nastradalih crnogorskih državljana, a nijedan naš državljanin se nije obraćao ambasadi za pomoć”, kaže se u saopštenju. Iako je situacija mirnija u posljednja dva dana, a sukobi se dešavaju uglavnom na periferiji grada, preporuka Ministarstva crnogorskim građanima je da napuste Libiju i uzdrže se od putovanja u tu zemlju.

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija preporučilo je danas državljanima Crne Gore da napuste Libiju i uzdrže se od putovanja u tu državu.

Navodi se da je povodom aktuelnih dešavanja u Libiji, Ministarstvo komuniciralo sa ambasadom Srbije u Tripoliju, koja zastupa crnogorske konzularne interese u toj zemlji, prenosi Mina.

“Ambasada nema saznanja da u najnovijim sukobima u Libiji ima povrijeđenih ili nastradalih crnogorskih državljana, a nijedan naš državljanin se nije obraćao ambasadi za pomoć”, kaže se u saopštenju.

Iako je situacija mirnija u posljednja dva dana, a sukobi se dešavaju uglavnom na periferiji grada, preporuka Ministarstva crnogorskim građanima je da napuste Libiju i uzdrže se od putovanja u tu zemlju.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply