Đukanović sjutra u Hrvatskoj, 2.juna u BiH

Objavljeno: 31.05.2014, 21:04h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović sjutra će boraviti u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj, na poziv premijera Zorana Milanovića. Pored razgovora sa Milanovićem, Đukanović će razgovarati sa predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom, saopšteno je iz Vlade. Predviđen je sastanak Đukanovića sa predstavnicima Zajednice Crnogoraca u Hrvatskoj. Đukanović će u ponedjeljak boraviti u zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini, na poziv predsjedavajućeg Savjeta ministara Vjekoslava Bevande. Đukanović će se u Sarajevu sastati sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i sa članovima Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem i Željkom Komšićem, sa čelnicima oba doma Parlamentarne skupštine BiH – predsjedavajućim Predstavničkog doma Miloradom Živkovićem, i predsjedavajućim Doma naroda Draganom Čovićem, prenosi RTCG. Predviđen je razgovor sa zamjenikom predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministrom vanjskih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Predsjednik Vlade Milo Đukanović sjutra će boraviti u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj, na poziv premijera Zorana Milanovića. Pored razgovora sa Milanovićem, Đukanović će razgovarati sa predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom, saopšteno je iz Vlade.

Predviđen je sastanak Đukanovića sa predstavnicima Zajednice Crnogoraca u Hrvatskoj.

Đukanović će u ponedjeljak boraviti u zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini, na poziv predsjedavajućeg Savjeta ministara Vjekoslava Bevande.

Đukanović će se u Sarajevu sastati sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i sa članovima Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem i Željkom Komšićem, sa čelnicima oba doma Parlamentarne skupštine BiH – predsjedavajućim Predstavničkog doma Miloradom Živkovićem, i predsjedavajućim Doma naroda Draganom Čovićem, prenosi RTCG.

Predviđen je razgovor sa zamjenikom predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministrom vanjskih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply