Tri djevojke poginule kod Dromire

Objavljeno: 30.05.2014, 19:24h

Tri djevojke su poginule, a jedna povrijeđena, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.55 časova u mjestu Dromira, na magistralnom putu Kolašin-Podgorica. Prema informacijama portala Vijesti, u automobilu su se nalazile četiri djevojke, M.S, J.M, D.L. i M.T. Kako saznaje portal,  M.T. je tokom slijetanja ispala iz vozila i prevezena je u Klinički centar. U provaliju je sletio automobil cetinjskih registarskih oznaka. Policija za sada ne zna da li ima stradalih u nesreći, jer se automobil zakačio na jednoj od stijena tik iznad Morače. Spasilačke ekipe pokušavaju da preko nepristupačnog ambisa dopru do autmobila koji bukvalno visi iznad vode. Na tom dijelu magistrale saobraća se naizmjenično jednom trakom.

Tri djevojke su poginule, a jedna povrijeđena, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.55 časova u mjestu Dromira, na magistralnom putu Kolašin-Podgorica.

Prema informacijama portala Vijesti, u automobilu su se nalazile četiri djevojke, M.S, J.M, D.L. i M.T.

Kako saznaje portal,  M.T. je tokom slijetanja ispala iz vozila i prevezena je u Klinički centar.

U provaliju je sletio automobil cetinjskih registarskih oznaka.

Policija za sada ne zna da li ima stradalih u nesreći, jer se automobil zakačio na jednoj od stijena tik iznad Morače. Spasilačke ekipe pokušavaju da preko nepristupačnog ambisa dopru do autmobila koji bukvalno visi iznad vode.

Na tom dijelu magistrale saobraća se naizmjenično jednom trakom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply