Priština: Crnogorski otpravnik poslova predao akreditive

Objavljeno: 30.07.2013, 18:24h

Ministar vanjskih  poslova Kosova Enver Hodžaj sastao se danas s novoimenovanim otpravnikom poslova ambasade Crne Gore na Kosovu Radovanom Miljanićem , saopšteno je iz kosovskog ministarstva. Miljanić  je Hodžaju predao pisma o imenovanju na funkciju otpravnika poslova ambasade Crne Gore koja bi trebalo da bude otvorena do kraja godine. Hodžaj je rekao da će vrlo brzo i Kosovo imenovati svog diplomatskog predstavnika u Crnoj Gori, ocjenjujući da je to vrlo značajno za dalje jačanje i produbljivanje odnosa Prištine i Podgorice.

Ministar vanjskih  poslova Kosova Enver Hodžaj sastao se danas s novoimenovanim otpravnikom poslova ambasade Crne Gore na Kosovu Radovanom Miljanićem , saopšteno je iz kosovskog ministarstva.

Miljanić  je Hodžaju predao pisma o imenovanju na funkciju otpravnika poslova ambasade Crne Gore koja bi trebalo da bude otvorena do kraja godine.

Hodžaj je rekao da će vrlo brzo i Kosovo imenovati svog diplomatskog predstavnika u Crnoj Gori, ocjenjujući da je to vrlo značajno za dalje jačanje i produbljivanje odnosa Prištine i Podgorice.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply