Lex specialis nije prošao

Objavljeno: 31.05.2013, 22:57h

Poslanici crnogorskog parlamenta nijesu večeras usvojila opozicioni lex specialis o proglašenju nevažećim izbor predsjednika Crne Gore. Protiv poništavanja rezultata predsjedničkih izbora glasalo je 35 poslanika, za je bilo 37 poslanika opozicije, a pet poslanika SDP je bilo uzdržano. Jednoglasno je usvojen Prijedlog odluke o otvaranju parlamentarne istrage i formiranju anketnog odbora radi prikupljanja informacija i činjenica o događajima koji se odnose na rad državnih organa povodom objavljivanja audio snimaka i transkripta sa sjednica organa i tijela DPS-a. Usvojen je i Predlog zaključaka o izgradnji povjerenja u izborni proces, za koji su glasala 73 poslanika, a tri su bila uzdržana.

Poslanici crnogorskog parlamenta nijesu večeras usvojila opozicioni lex specialis o proglašenju nevažećim izbor predsjednika Crne Gore. Protiv poništavanja rezultata predsjedničkih izbora glasalo je 35 poslanika, za je bilo 37 poslanika opozicije, a pet poslanika SDP je bilo uzdržano.

Jednoglasno je usvojen Prijedlog odluke o otvaranju parlamentarne istrage i formiranju anketnog odbora radi prikupljanja informacija i činjenica o događajima koji se odnose na rad državnih organa povodom objavljivanja audio snimaka i transkripta sa sjednica organa i tijela DPS-a.

Usvojen je i Predlog zaključaka o izgradnji povjerenja u izborni proces, za koji su glasala 73 poslanika, a tri su bila uzdržana.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register