Vučinić: Šarić se ne krije u CG

Objavljeno: 30.01.2013, 18:48h

Direktor Agencije za nacionalnu bezbijednost ANB Boro Vučinić izjavio je da ta služba nema saznanja da se odbjegli narko bos Darko Šarić krije u Crnoj Gori. Upitan da prokomentariše medijske navode da se Šarić krije u Crnoj Gori, Vučinić je novinarima kazao da ANB nema takvih operativnih saznanja. Lider Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je ranije danas da ANB treba da saopšti da li se Šarić krije u Crnoj Gori. Šarić je u bhekstvu od 2009. godine, a Srbija je raspisala međunarodnu potjernicu za njim zbog šverca droge.

Direktor Agencije za nacionalnu bezbijednost ANB Boro Vučinić izjavio je da ta služba nema saznanja da se odbjegli narko bos Darko Šarić krije u Crnoj Gori.

Upitan da prokomentariše medijske navode da se Šarić krije u Crnoj Gori, Vučinić je novinarima kazao da ANB nema takvih operativnih saznanja.

Lider Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je ranije danas da ANB treba da saopšti da li se Šarić krije u Crnoj Gori.

Šarić je u bhekstvu od 2009. godine, a Srbija je raspisala međunarodnu potjernicu za njim zbog šverca droge.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply