Medojević: Provjeriti da li je Šarić u Crnoj Gori

Objavljeno: 30.01.2013, 11:31h

Lider Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je danas da će od Agencije za nacionalnu bezbijednost Crne Gore (ANB) tražiti da saopštio da li se odbjegli narko bos Darko Šarić krije u toj državi. Od direktora ANB-a Bora Vučinića tražiću kompletnu dokumentaciju o saznanjima tajne službe da li se Šarić, možda, trenutno nalazi u Crnoj Gori , rekao je Medojević koji je član Odbora za odbranu i bezbijednost Skupštine Crne Gore. On je listu “Dan” kazao da je neuključivanje ANB-a u medjunarodnu akciju “Balkanski ratnik” najbolji pokazatelj medjunarodnog rejtinga koji crnogorska tajna služba ima u međunarodnoj obavještajnoj zajednici. Vučinić mora da odgovori zašto vodeći političari regiona ukazuju da je Crna Gora, pod režimom Mila Đukanovića, postala sigurna kriminalna kuća u kojoj se kriju ključni bosovi mafije, naveo je Medojević.

Lider Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je danas da će od Agencije za nacionalnu bezbijednost Crne Gore (ANB) tražiti da saopštio da li se odbjegli narko bos Darko Šarić krije u toj državi.

Od direktora ANB-a Bora Vučinića tražiću kompletnu dokumentaciju o saznanjima tajne službe da li se Šarić, možda, trenutno nalazi u Crnoj Gori , rekao je Medojević koji je član Odbora za odbranu i bezbijednost Skupštine Crne Gore.

On je listu “Dan” kazao da je neuključivanje ANB-a u medjunarodnu akciju “Balkanski ratnik” najbolji pokazatelj medjunarodnog rejtinga koji crnogorska tajna služba ima u međunarodnoj obavještajnoj zajednici.

Vučinić mora da odgovori zašto vodeći političari regiona ukazuju da je Crna Gora, pod režimom Mila Đukanovića, postala sigurna kriminalna kuća u kojoj se kriju ključni bosovi mafije, naveo je Medojević.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply