Berane: Jedna osoba ubijena, dvoje ranjeno

Objavljeno: 30.12.2012, 10:23h

U pucnjavi koja se kasno sinoć dogodila u Beranama poginuo je Zoran Vasović (41), a povrijeđeni su Nikola Vuksanović (25) i Anđela Obradović (19). Iz Uprave policije saopšteno je da su zbog ubistva uhapšeni Goran Vešović (32) i Darko Milošević (34). Ubistvo se dogodilo ispred diskoteke “Klub 29”, koja se nalazi u sklopu fudbalskog stadiona Berana. Zoran Vasović (41) široj javnosti je poznat zbog tužbe protiv službenika beranske policije Vlajka Babovića, Milana Boričića, Željka Došljaka ,Gligorija Šćekića i Svetislava Barjaktarevića, zbog postojanja sumnje da su kao saizvršioci počinili “teško ubistvo u pokušaju”, podsjeća portal Vijesti. Oni su, kako stoji u zahtjevu, 5.novembra, 2007.godine oko 22.40 časova, na raskrsnicui Ulica 13. jula i Svetoga Save u Beranama,”na svirep i podmukao način pokušali da ubiju” Vasovića, Nedjeljka Z. Pekovića (26) i Zlatibora V. Vrhovca (18). Ranjeni Nikola Vuksanović je sredinom aprila osuđen na tri godine zatvora zbog krivičnog djela “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga” i ukinulo mu pritvor. Vuksanović se teretio da je 14. februara 012. u porodičnoj kući u beranskom naselju Buče radi prodaje držao 58,22 grama heroina upakovanog u šest ručno pravljenih zamotuljaka.

U pucnjavi koja se kasno sinoć dogodila u Beranama poginuo je Zoran Vasović (41), a povrijeđeni su Nikola Vuksanović (25) i Anđela Obradović (19).

Iz Uprave policije saopšteno je da su zbog ubistva uhapšeni Goran Vešović (32) i Darko Milošević (34).

Ubistvo se dogodilo ispred diskoteke “Klub 29”, koja se nalazi u sklopu fudbalskog stadiona Berana.

Zoran Vasović (41) široj javnosti je poznat zbog tužbe protiv službenika beranske policije Vlajka Babovića, Milana Boričića, Željka Došljaka ,Gligorija Šćekića i Svetislava Barjaktarevića, zbog postojanja sumnje da su kao saizvršioci počinili “teško ubistvo u pokušaju”, podsjeća portal Vijesti.

Oni su, kako stoji u zahtjevu, 5.novembra, 2007.godine oko 22.40 časova, na raskrsnicui Ulica 13. jula i Svetoga Save u Beranama,”na svirep i podmukao način pokušali da ubiju” Vasovića, Nedjeljka Z. Pekovića (26) i Zlatibora V. Vrhovca (18).

Ranjeni Nikola Vuksanović je sredinom aprila osuđen na tri godine zatvora zbog krivičnog djela “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga” i ukinulo mu pritvor.

Vuksanović se teretio da je 14. februara 012. u porodičnoj kući u beranskom naselju Buče radi prodaje držao 58,22 grama heroina upakovanog u šest ručno pravljenih zamotuljaka.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register