Vrijeme danas: Oblačno, kiša, snijeg

by | dec 3, 2012 | Novosti | 0 comments

U južnim djelovima Crne Gore pretežno oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom popodneva postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

U sjevernim i centralnim predjelima oblačno sa susnježicom i snijegom. Krajem dana ili u večernim satima prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Vjetar povremeno umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Povremeni i mjestimični udari sjevernog vjetra na moru do 55 čvorova. More umjereno talasasto do jače talasasto, a na otvorenom ponegdje i uzburkano.

Najviša dnevna temperatura vazduha od -2 do 12 stepeni Celzijusa.

Sjutra će jutro biti jaka hladno. U kontinentalnim predjelima umjeren do jak, a na primorju ponegdje slab mraz. Prijepodne u cijeloj zemlji duži sunčani intervali, a poslijepodne postepeno naoblačenje. Tokom noći, na primorju i u Podgorici, kiša i grmljavina, a u ostalom dijelu zemlje uglavnom snijeg.

Padavine će prestati u srijedu – u južnim predjelima sredinom dana ili u ranim popodnevenim satima, a na sjeveru krajem dana ili u večernjim satima.

Tokom četvrtka i petka, u cijeloj zemlji biće suvo. Na jugu zelje biće dužih sunčanih interval. Jutra će biti jako hladna sa umjerenim do jakim mrazem u kontinentalnim predjelima, dok je u petak veče moguće jače naoblačenje sa padavinama.

 

0 Comments

Submit a Comment