BiH: Graničari u štrajk, saobraćaj na prelazima usporen

Objavljeno: 30.04.2012, 21:28h

Štrajk pripadnika Granične policije Bosne i Hercegovine, koji je počeo danas u podne, usporio je saobraćaj na prelazima duž granica te zemlje. Granični policajci su nezadovoljni najavljenim smanjenjem plata za 4,5 odsto. Na graničnim prelazima Rača i Pavlovića most, za sada, nema većih gužvi. Međutim, na graničnom prelazu u Gradišci gužve su velike. Radi izbjegavanja eventualnih incidenata, na tom graničnom prelazu su i pripadnici Policijske stanice Gradiška, prenela je RTRS. Pripadnici Granične policije tvrde da se štrajk neće značajnije odraziti na protok saobraćaja na graničnim prelazima, ali da će sve, ipak, biti usporenije.

Štrajk pripadnika Granične policije Bosne i Hercegovine, koji je počeo danas u podne, usporio je saobraćaj na prelazima duž granica te zemlje.

Granični policajci su nezadovoljni najavljenim smanjenjem plata za 4,5 odsto.

Na graničnim prelazima Rača i Pavlovića most, za sada, nema većih gužvi. Međutim, na graničnom prelazu u Gradišci gužve su velike.

Radi izbjegavanja eventualnih incidenata, na tom graničnom prelazu su i pripadnici Policijske stanice Gradiška, prenela je RTRS.

Pripadnici Granične policije tvrde da se štrajk neće značajnije odraziti na protok saobraćaja na graničnim prelazima, ali da će sve, ipak, biti usporenije.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply