Zukorlić: Da sam htio Srbiju sam mogao zapaliti jedim pikavcem

Objavljeno: 31.01.2012, 12:22h

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić izjavio je da u Beogradu znaju da muftija nije secesionista jer da je htio da zapali Srbiju učinio bi to mnogo ranije kada je ona bila “kao soba puna plina… jednim pikavcem”. “Nije nam cilj rat, ali njima ne odgovara to što govorimo istinu, jer onda njihova neistina pada u vodu”, naveo je on. Muftija je negirao nagađanja da će odustati od sadašnje funkcije i posvetiti se politčkom djelovanju. “Ovo što ja radim je mnogo skuplje od politike, jer predstavlja vođenje cjelokupnog pokreta i sa ove pozicije mi je lakše da se bavim politkom, ali i naukom i kulturom, sportom… I zato nema potrebe da se posebno određujem”, kazao je Zukorlić dodavši da bi to zapravo značilo “pasti s konja na magarca”.

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić izjavio je da u Beogradu znaju da muftija nije secesionista jer da je htio da zapali Srbiju učinio bi to mnogo ranije kada je ona bila “kao soba puna plina… jednim pikavcem”.

“Nije nam cilj rat, ali njima ne odgovara to što govorimo istinu, jer onda njihova neistina pada u vodu”, naveo je on.

Muftija je negirao nagađanja da će odustati od sadašnje funkcije i posvetiti se politčkom djelovanju.

“Ovo što ja radim je mnogo skuplje od politike, jer predstavlja vođenje cjelokupnog pokreta i sa ove pozicije mi je lakše da se bavim politkom, ali i naukom i kulturom, sportom… I zato nema potrebe da se posebno određujem”, kazao je Zukorlić dodavši da bi to zapravo značilo “pasti s konja na magarca”.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register