Raspisane potjernice za šestoricom Srba

Objavljeno: 31.10.2011, 22:11h

Interpol je danas raspisao potjernicu i za šestim Srbinom sa Kosmeta koji se sumnjiči za ubistvo pripadnika specijalne jedinice kosovske policije ROSU 26. jula kod Zubinog Potoka, prilikom nelegalnog pokušaja razmještanja kosovskih carinika na administrativne prelaze sa Srbijom. Euleks je preko Unmika, u slučaju ubistva pripadnika kosovske policije 26. jula, zatražio od Interpola raspisivanje potjernice za šestoricom Srba, potvrdio je Tanjugu portparol Euleksa za sjever Kosova Hans-Kristijan Klasing. Klasing je naveo da je Euleks zatražio, preko Unmika, da se raspišu potjernice za Ratomirom Božovićem, Dušanom Jovanovićem, Radomirom Kasalovićem, Radovanom Radićem, Milovanom Vlaskovićem i Slobodanom Vučinićem.

Interpol je danas raspisao potjernicu i za šestim Srbinom sa Kosmeta koji se sumnjiči za ubistvo pripadnika specijalne jedinice kosovske policije ROSU 26. jula kod Zubinog Potoka, prilikom nelegalnog pokušaja razmještanja kosovskih carinika na administrativne prelaze sa Srbijom.

Euleks je preko Unmika, u slučaju ubistva pripadnika kosovske policije 26. jula, zatražio od Interpola raspisivanje potjernice za šestoricom Srba, potvrdio je Tanjugu portparol Euleksa za sjever Kosova Hans-Kristijan Klasing.

Klasing je naveo da je Euleks zatražio, preko Unmika, da se raspišu potjernice za Ratomirom Božovićem, Dušanom Jovanovićem, Radomirom Kasalovićem, Radovanom Radićem, Milovanom Vlaskovićem i Slobodanom Vučinićem.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply