Propali protesti u Zagrebu

Objavljeno: 29.04.2011, 19:40h

Protest protiv hrvatske Vlade u Zagrebu doživio je debakl, jer je od više desetina hiljada najavljenih demonstranata, na Trg bana Јelačića došlo samo njih 200, javljaju hrvatski mediji. Organizatori protesta pod nazivom "Stari i mladi zajedno" – Blok penzioneri zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori Fejsbuk protesta, tvrde da ih je u masovnijem okupljanju omelo loše vrijeme. Organizatori su ranije današnji protest najavili kao "najveći ustanak hrvatskih građana". Protest protiv Vlade najavljen je i za 1. maj – Praznik rada, u Maksimiru. Od kraja februara u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske održano je više protesta protiv Vlade Јadranke Kosor.

Protest protiv hrvatske Vlade u Zagrebu doživio je debakl, jer je od više desetina hiljada najavljenih demonstranata, na Trg bana Јelačića došlo samo njih 200, javljaju hrvatski mediji.

Organizatori protesta pod nazivom "Stari i mladi zajedno" – Blok penzioneri zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori Fejsbuk protesta, tvrde da ih je u masovnijem okupljanju omelo loše vrijeme.

Organizatori su ranije današnji protest najavili kao "najveći ustanak hrvatskih građana".

Protest protiv Vlade najavljen je i za 1. maj – Praznik rada, u Maksimiru.

Od kraja februara u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske održano je više protesta protiv Vlade Јadranke Kosor.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register