Libertas pozvao na okupljanje za 1.maj

Objavljeno: 29.04.2011, 13:22h

NVO Libertas poziva građane i obespravljene radnike da se okupe 01.maja u 11h na Trgu Republike i pridruže ostalim radnicima koje je aktuelna vlast dovela na prosjački štap, ponizila i učinila od njih dobrovoljne robove. Dok zaposleni muku muče kako da prežive, da sastave kraj sa krajem, vlastodršci su svakim danom sve bogatiji, sve više pljačkajući ovu državu, pa je zadnji momenat da rukovodstva radničkih organizacija se počnu ponašati kao pravi sindikalci nalik svojim kolegama po Evropi od kojih se plaši svaka Vlada, a standard građana nije na nivou Afričkog, već naprotiv, piše u saopštenju. Pozivamo sve građane da se pridruže i upute jasnu poruku režimu da sjašu sa grbače uništenog naroda! A vođe sindikata da ne pregovaraju u kabinetima sa dželatima svojim koji su katastrofalno loše privatizovali sve što je vrijedno bilo. NVO Libertas i Facebook grupa Uličnim protestima protiv mafije organizovaće 15.maja protestni skup kao još jedan pokušaj da se ujedini crnogorski narod ne bi li se na smetlište istorije poslao nenarodni režim mafijaškog šefa, beskrupuloznog zločinca Mila Đukanovića i eto prilike sindikalnim vođama da konačno dokažu da nisu igračke u rukama mafije i da ne rade sve po nalogu režima, a kriju se iza radnika.

NVO Libertas poziva građane i obespravljene radnike da se okupe 01.maja u 11h na Trgu Republike i pridruže ostalim radnicima koje je aktuelna vlast dovela na prosjački štap, ponizila i učinila od njih dobrovoljne robove.

Dok zaposleni muku muče kako da prežive, da sastave kraj sa krajem, vlastodršci su svakim danom sve bogatiji, sve više pljačkajući ovu državu, pa je zadnji momenat da rukovodstva radničkih organizacija se počnu ponašati kao pravi sindikalci nalik svojim kolegama po Evropi od kojih se plaši svaka Vlada, a standard građana nije na nivou Afričkog, već naprotiv, piše u saopštenju.

Pozivamo sve građane da se pridruže i upute jasnu poruku režimu da sjašu sa grbače uništenog naroda! A vođe sindikata da ne pregovaraju u kabinetima sa dželatima svojim koji su katastrofalno loše privatizovali sve što je vrijedno bilo.

NVO Libertas i Facebook grupa Uličnim protestima protiv mafije organizovaće 15.maja protestni skup kao još jedan pokušaj da se ujedini crnogorski narod ne bi li se na smetlište istorije poslao nenarodni režim mafijaškog šefa, beskrupuloznog zločinca Mila Đukanovića i eto prilike sindikalnim vođama da konačno dokažu da nisu igračke u rukama mafije i da ne rade sve po nalogu režima, a kriju se iza radnika.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register