Kinezima danas ističe rok za Bar-Boljare

Objavljeno: 29.04.2011, 13:49h

Rok do kojeg kineske kompanije zainteresovane za izgradnju autoputa Bar-Boljare treba da dostave ponudu ističe danas, piše Pobjeda i dodaje da ponuda još nije stigla. Vlada je početkom godine kineskim investorima dala rok od četiri mjeseca da dostave kompletnu finansijsku ponudu sa garancijama da mogu graditi autoput. Savjet za izgradnju autoputeva odlučio je krajem decembra da obustavi tendersku proceduru sa grčko-izraelskim konzorcijumom Aktor-HCH i počne pregovore sa kineskim kompanijama. Grčko-izraelski konzorcijumu ušao je u igru nakon što hrvatske firme, koje je predvodio Konstruktor, nijesu uspjele da u produženom roku, koji je istekao u februaru prošle godine, dostave garancije.

Rok do kojeg kineske kompanije zainteresovane za izgradnju autoputa Bar-Boljare treba da dostave ponudu ističe danas, piše Pobjeda i dodaje da ponuda još nije stigla.

Vlada je početkom godine kineskim investorima dala rok od četiri mjeseca da dostave kompletnu finansijsku ponudu sa garancijama da mogu graditi autoput.

Savjet za izgradnju autoputeva odlučio je krajem decembra da obustavi tendersku proceduru sa grčko-izraelskim konzorcijumom Aktor-HCH i počne pregovore sa kineskim kompanijama.

Grčko-izraelski konzorcijumu ušao je u igru nakon što hrvatske firme, koje je predvodio Konstruktor, nijesu uspjele da u produženom roku, koji je istekao u februaru prošle godine, dostave garancije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register