Bivši šef ANB ne zna za zabilješku svog savjetnika

Objavljeno: 29.04.2011, 17:49h

Crnogorski ministar pravde Duško Marković je negirao danas da mu je, dok je bio na čelu Agencije za nacionalnu bezbjednost, dostavljena službena zabilješka njegovog nekadašnjeg savjetnika Vasilija Mijovića, u kojoj očevidac ubistva direktora i urednika lista Dan Duška Jovanovića ukazuje na umiješanost Beranca Vuka Vulević u taj zločin. Očevidac je, prema pomenutoj bilješci, kazao da je vidio Vulevića i kasnije jedinog osuđenog Damira Mandića, kako se presvlače nakon izlaska iz golfa iz kojeg je pucano na Jovanovića, i trčeći se udaljavaju. Vulević je bio uhapšen nakon ubistva Jovanovića, ali protiv njega nije pokrenut postupak zbog nedostatka dokaza.

Crnogorski ministar pravde Duško Marković je negirao danas da mu je, dok je bio na čelu Agencije za nacionalnu bezbjednost, dostavljena službena zabilješka njegovog nekadašnjeg savjetnika Vasilija Mijovića, u kojoj očevidac ubistva direktora i urednika lista Dan Duška Jovanovića ukazuje na umiješanost Beranca Vuka Vulević u taj zločin.

Očevidac je, prema pomenutoj bilješci, kazao da je vidio Vulevića i kasnije jedinog osuđenog Damira Mandića, kako se presvlače nakon izlaska iz golfa iz kojeg je pucano na Jovanovića, i trčeći se udaljavaju.

Vulević je bio uhapšen nakon ubistva Jovanovića, ali protiv njega nije pokrenut postupak zbog nedostatka dokaza.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register