UP: Grbović udaljen nakon disciplinskog prekršaja

Objavljeno: 28.04.2011, 18:33h

Uprava policije Crne Gore (UP) je saopštila danas, reagujući na izvještaje medije, da je Amil Grbović radni odnos u UP zasnovao na određeno vrijeme, te da UP nema zakonsku obavezu da rješenja na određeno vrijeme produži, posebno ukoliko ne postoji potreba za daljim radnim angažovanjem službenika. U saopštenju se navodi da je Grbović suspendovan iz Uprave policije i novčano disciplinski kažnjen zbog "težeg disciplinskog prekršaja iz čl. 81 st. 1 t. 2 Zakona o policiji (svaka radnja odnosno propuštanje radnje kojom se onemogućava, ometa ili otežava izvršenje službenih zadataka)".

Uprava policije Crne Gore (UP) je saopštila danas, reagujući na izvještaje medije, da je Amil Grbović radni odnos u UP zasnovao na određeno vrijeme, te da UP nema zakonsku obavezu da rješenja na određeno vrijeme produži, posebno ukoliko ne postoji potreba za daljim radnim angažovanjem službenika.

U saopštenju se navodi da je Grbović suspendovan iz Uprave policije i novčano disciplinski kažnjen zbog "težeg disciplinskog prekršaja iz čl. 81 st. 1 t. 2 Zakona o policiji (svaka radnja odnosno propuštanje radnje kojom se onemogućava, ometa ili otežava izvršenje službenih zadataka)".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register