EUROMIL spreman da pomogne Uniji sindikata

Objavljeno: 28.04.2011, 18:59h

Unija slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG) se za pomoć obratila Evropskoj organizaciji vojnih udruženja (EUROMIL), upoznajući tu organizaciju sa pismom i apelom koje su USSCG i grupa nevladinih organizacija i slobodnih intelektualaca uputili članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost Crne Gore i istaknutim međunarodnim institucijama. Kako je saopšteno iz USSCG, EUROMIL je poručio da je spreman da svoja znanja i iskustva prenesu na USSCG i Sindikalnu organizaciju Vojske Crne Gore (SOVCG). EUROMIL je osnovan 1972. godine, a obuhvata 32 vojna i sindikalna udruženja u Evropi.

Unija slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG) se za pomoć obratila Evropskoj organizaciji vojnih udruženja (EUROMIL), upoznajući tu organizaciju sa pismom i apelom koje su USSCG i grupa nevladinih organizacija i slobodnih intelektualaca uputili članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost Crne Gore i istaknutim međunarodnim institucijama.

Kako je saopšteno iz USSCG, EUROMIL je poručio da je spreman da svoja znanja i iskustva prenesu na USSCG i Sindikalnu organizaciju Vojske Crne Gore (SOVCG).

EUROMIL je osnovan 1972. godine, a obuhvata 32 vojna i sindikalna udruženja u Evropi.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register