Protiv Darka Šarića još dvije optužnice

Objavljeno: 31.03.2011, 21:25h

Protiv odbjeglog Darka Šarića i pripadnika njegove grupe podignute su još dvije optužnice, izjavio je srbijanski tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, prenose beogradski mediji. Prema njegovim riječima, jedna optužnica tereti Šarića i još deset optuženih za krijumčarenje 1,1 tone kokaina 2008. godine koja je zaplijenjena u Brazilu. On je dodao da se pojedinim optuženim već sudi pred specijalnim sudom u Beogradu po optužnici koja ih tereti za šverc dvije tone kokaina iz Argentine. Drugom optužnicom Šarić i četvorica pripadnika njegove grupe sumnjiče se za pranje novca stečenog prodajom kokaina koji su ubacivali u legalne tokove učestvujući u privatizacijama u Srbiji. Darko Šarić se nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana crvena potjernica i sudi mu se u odsustvu, kako zbog krijumčarenja kokaina iz Argentine tako i zbog pranja novca.

Protiv odbjeglog Darka Šarića i pripadnika njegove grupe podignute su još dvije optužnice, izjavio je srbijanski tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, prenose beogradski mediji.

Prema njegovim riječima, jedna optužnica tereti Šarića i još deset optuženih za krijumčarenje 1,1 tone kokaina 2008. godine koja je zaplijenjena u Brazilu.

On je dodao da se pojedinim optuženim već sudi pred specijalnim sudom u Beogradu po optužnici koja ih tereti za šverc dvije tone kokaina iz Argentine.

Drugom optužnicom Šarić i četvorica pripadnika njegove grupe sumnjiče se za pranje novca stečenog prodajom kokaina koji su ubacivali u legalne tokove učestvujući u privatizacijama u Srbiji.

Darko Šarić se nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana crvena potjernica i sudi mu se u odsustvu, kako zbog krijumčarenja kokaina iz Argentine tako i zbog pranja novca.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register