Veljović tužio Medojevića

Objavljeno: 30.03.2011, 12:50h

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je tužio lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojšu Medojevića zbog klevete, objavila je TV Vijesti. Veljović je najavio tužbu  nakon što je Medojević iznio tvrdnju da je Veljović u stalnom kontaktu sa Darkom Šarićem, optuženim u Srbiji za krijumčarenje velikih količina kokaina iz Južne Amerike u Evropu i koji je u bjekstvu. Medojević je iznio i tvrdnju da ima saznanja da je Šarić čak i sponzorisao Veljovića, u vrijeme dok je bio prvi čovjek Specijalne jedinice policije, kao i samu Specijalnu jedinicu.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je tužio lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojšu Medojevića zbog klevete, objavila je TV Vijesti.

Veljović je najavio tužbu  nakon što je Medojević iznio tvrdnju da je Veljović u stalnom kontaktu sa Darkom Šarićem, optuženim u Srbiji za krijumčarenje velikih količina kokaina iz Južne Amerike u Evropu i koji je u bjekstvu.

Medojević je iznio i tvrdnju da ima saznanja da je Šarić čak i sponzorisao Veljovića, u vrijeme dok je bio prvi čovjek Specijalne jedinice policije, kao i samu Specijalnu jedinicu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register