Uhapšen pomoćnik srpskog ministra Mrkonjića

Objavljeno: 30.03.2011, 15:22h

Milorad Ilić, pomoćnik srpskog ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića, i načelnik kolubarskog okruga Milivoje Obrenović uhapšeni su jutros u policijskoj akciji na razotkrivanju zloupotreba počinjenih u privatizaciji valjevskog preduzeća Jablanica, ekskluzivno saznaje Blic. U akciji MUP Srbije, osim Ilića i Obrenovića, uhapšeno je još pet osoba, koji se terete za zloupotrebu tešku više od dva miliona eura. Privedeni Ilić je bio poslije privatizacije Jablanice član UO toga valjevskog preduzeća, dok je Obrenović u to vrijeme rukovodio filijalom tamošnje poreske policije.

Milorad Ilić, pomoćnik srpskog ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića, i načelnik kolubarskog okruga Milivoje Obrenović uhapšeni su jutros u policijskoj akciji na razotkrivanju zloupotreba počinjenih u privatizaciji valjevskog preduzeća Jablanica, ekskluzivno saznaje Blic.

U akciji MUP Srbije, osim Ilića i Obrenovića, uhapšeno je još pet osoba, koji se terete za zloupotrebu tešku više od dva miliona eura.

Privedeni Ilić je bio poslije privatizacije Jablanice član UO toga valjevskog preduzeća, dok je Obrenović u to vrijeme rukovodio filijalom tamošnje poreske policije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register