Albanski hakeri napali stranicu Egzita na Fejsbuku

Objavljeno: 28.02.2011, 22:37h

Stranicu novosadskog muzičkog festivala Egzit (Exit) na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) oborili su večeras albanski hakeri. Na stranici "Exit Festival" nalazi se logo "Albanske sajber armije" (Albanian Cyber Army-ACA), u crveno-crnim bojama, i sa natpisom na engleskom jeziku "Mi ne zaboravljamo" (We don’t forget). Na takozvanom zidu na stranici nalaze se i parole, takodje na engleskom jeziku, "Kosovo je naše srce, naš kiseonik", "Mi smo nova revolucija na Fejsbuku", "Vratili smo se!" i "Udarili smo ponovo i napali sedam srpskih stranica", prenosi Beta. Muzički festival Egzit održava se u Novom Sadu od 2000. godine, u julu. Festival je izrastao iz pobune mladih Novosadjana protiv režima Slobodana Miloševića. Na Petrovaradinskoj tvrdjavi tokom četiri festivalska dana okupi se oko 150.000 mladih, medju kojima je najviše onih iz regiona bivše Jugoslavije.

Stranicu novosadskog muzičkog festivala Egzit (Exit) na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) oborili su večeras albanski hakeri.

Na stranici "Exit Festival" nalazi se logo "Albanske sajber armije" (Albanian Cyber Army-ACA), u crveno-crnim bojama, i sa natpisom na engleskom jeziku "Mi ne zaboravljamo" (We don’t forget).

Na takozvanom zidu na stranici nalaze se i parole, takodje na engleskom jeziku, "Kosovo je naše srce, naš kiseonik", "Mi smo nova revolucija na Fejsbuku", "Vratili smo se!" i "Udarili smo ponovo i napali sedam srpskih stranica", prenosi Beta.

Muzički festival Egzit održava se u Novom Sadu od 2000. godine, u julu. Festival je izrastao iz pobune mladih Novosadjana protiv režima Slobodana Miloševića.

Na Petrovaradinskoj tvrdjavi tokom četiri festivalska dana okupi se oko 150.000 mladih, medju kojima je najviše onih iz regiona bivše Jugoslavije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register