Studentsko vijeće optužuje dekana Mujovića

Objavljeno: 31.10.2010, 19:42h

Studentsko vijeće Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore optužilo je dekana ranka Mujovića, neke profesore i dio administracije da stoje iza ucjena i pritisaka uoči studentskih izbora na Univerzitetu, koji treba da budu održani 11. novembra, prenose TV Vijesti. Studentsko vijeće tvrdi da dekan Mujović i prodekan za nastavu Dražen Cerović, uz podršku dijela predavača, ili upadajuči na neke časove, plaše studente da će se loše provesti ako na izborima podrže sadašnje predstavnike u Studentskom vijeću. Mujović, prema navodima Studentskog vijeća, je obećao vraćanje nekih olakšica studentima ako podrže njegove kandidate. Studentsko vijeće je pozvalo da se u rješavanje problema na Pravnom fakultetu što prije uključe rektor Univerziteta Predrag Miranović, ministar prosvete i nauke Slavoljub Stijepović i ostali nadležni.

Studentsko vijeće Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore optužilo je dekana ranka Mujovića, neke profesore i dio administracije da stoje iza ucjena i pritisaka uoči studentskih izbora na Univerzitetu, koji treba da budu održani 11. novembra, prenose TV Vijesti.

Studentsko vijeće tvrdi da dekan Mujović i prodekan za nastavu Dražen Cerović, uz podršku dijela predavača, ili upadajuči na neke časove, plaše studente da će se loše provesti ako na izborima podrže sadašnje predstavnike u Studentskom vijeću.

Mujović, prema navodima Studentskog vijeća, je obećao vraćanje nekih olakšica studentima ako podrže njegove kandidate.

Studentsko vijeće je pozvalo da se u rješavanje problema na Pravnom fakultetu što prije uključe rektor Univerziteta Predrag Miranović, ministar prosvete i nauke Slavoljub Stijepović i ostali nadležni.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply