Saslušani uhapšeni u jučerašnjoj policijskoj akciji

Objavljeno: 31.10.2010, 22:14h

U podgoričkom Višem sudu večeras su saslušani uhapšeni u jučerašnjoj policijskoj akciji. Ekstradicioni pritvor određen je Alenu Sijariću koga srpska policija traži zbog primanja mita, kao i Podgoričaninu Bogdanu Markoviću, koga Srbija traži zbog šverca cigareta u procesu protiv grupe Antona Stanaja, te Mariju Staniću koji je u Srbiji osuđen na pet godina zbog šverca droge, javila je TV Vijesti. Srbiji će biti izručen i Robert Franović iz Bara, koji je na izdržavanju kazne u Spužu, a koga Beograd traži zbog razbojništva. Saslušanja sprovodi istražni sudija Višeg suda Radomir Ivanović. Juče su u Višem sudu u Bijelom Polju saslušani Beranac Boris Laban koji se povezuje sa narkoklanom Darka Šarića, i Rožajac Samir Musić, koji se traži zbog šverca droge u procesu protiv grupe njegovog brata Suvada Musića-Batka. Njima je određen ekstradicioni pritvor i oni će biti izručeni Srbiji najkasnije za 40 dana.

U podgoričkom Višem sudu večeras su saslušani uhapšeni u jučerašnjoj policijskoj akciji. Ekstradicioni pritvor određen je Alenu Sijariću koga srpska policija traži zbog primanja mita, kao i Podgoričaninu Bogdanu Markoviću, koga Srbija traži zbog šverca cigareta u procesu protiv grupe Antona Stanaja, te Mariju Staniću koji je u Srbiji osuđen na pet godina zbog šverca droge, javila je TV Vijesti.

Srbiji će biti izručen i Robert Franović iz Bara, koji je na izdržavanju kazne u Spužu, a koga Beograd traži zbog razbojništva.

Saslušanja sprovodi istražni sudija Višeg suda Radomir Ivanović.

Juče su u Višem sudu u Bijelom Polju saslušani Beranac Boris Laban koji se povezuje sa narkoklanom Darka Šarića, i Rožajac Samir Musić, koji se traži zbog šverca droge u procesu protiv grupe njegovog brata Suvada Musića-Batka.

Njima je određen ekstradicioni pritvor i oni će biti izručeni Srbiji najkasnije za 40 dana.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply