Ministarstvo odbrane razmotriće zahtjev opštine Gacko

Objavljeno: 31.08.2010, 17:57h

Pomoćnik ministra odbrane Crne Gore Rifet Kosovac kaže da će biti razmotren zahtjev Republike Srpske, odnosno opštine Gacko, da se viškovi naoružanja više ne uništavaju na teritoriji koja se graniči sa tim BIH entitetom. "Stigao je samo dokument opštine Gacko, a da li su još neka druga dokumenta proslijeđena to nam nije poznato. Ukoliko i drugi dokumenti stignu u Minisatrstvo odbrane, preko Minisatrstva inostranih poslova, Ministarstvo odbrane prema njima će se ophoditi sa dužnom pažnjom. To uključije i ovaj zahtjev iz Gackog, koji će biti razmotren i u skladu sa njhovim zahtjevima i našim porebama biće donešena odgovarajuća odluka," rekao je Kosovac za Radio Slobodna Evropa.

Pomoćnik ministra odbrane Crne Gore Rifet Kosovac kaže da će biti razmotren zahtjev Republike Srpske, odnosno opštine Gacko, da se viškovi naoružanja više ne uništavaju na teritoriji koja se graniči sa tim BIH entitetom.

"Stigao je samo dokument opštine Gacko, a da li su još neka druga dokumenta proslijeđena to nam nije poznato. Ukoliko i drugi dokumenti stignu u Minisatrstvo odbrane, preko Minisatrstva inostranih poslova, Ministarstvo odbrane prema njima će se ophoditi sa dužnom pažnjom. To uključije i ovaj zahtjev iz Gackog, koji će biti razmotren i u skladu sa njhovim zahtjevima i našim porebama biće donešena odgovarajuća odluka," rekao je Kosovac za Radio Slobodna Evropa.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply