PZP:Ubistvo Dudića poruka organizovanog kriminala

Objavljeno: 31.05.2010, 17:37h

Ubistvo Dragana Dudića u Kotoru prvenstveno je poruka, pa tek potom mafijaška egzekucija, ocijenjeno je danas iz opozicionog Pokreta za promjene, javlja agencija Mina. "To je poruka kojom organizovani kriminal demonstrira svoju odlučnost da bude akter, a nikako kolateralna žrtva planirane transformacije crnogorske vlasti, one koju su osmislili i planirali Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija", kaže se u izjavi poslanika Koče Pavlovića. On smatra da je to ubistvo možda, prije svega, poruka premijeru Milu Đukanoviću. "To je poruka da je cijena izlaska iz kriminalnog kola barem 100 puta skuplja od cijene koju je platio ulazeći u mafijašku mrežu", saopštio je Pavlović, naglašavajući da će ljetnji mjeseci pokazati svu opravdanost opozicionih ocjena da Đukanovićev odlazak zahtijeva hitnu ostavku postojeće i formiranje koncentracione vlade.

Ubistvo Dragana Dudića u Kotoru prvenstveno je poruka, pa tek potom mafijaška egzekucija, ocijenjeno je danas iz opozicionog Pokreta za promjene, javlja agencija Mina.

"To je poruka kojom organizovani kriminal demonstrira svoju odlučnost da bude akter, a nikako kolateralna žrtva planirane transformacije crnogorske vlasti, one koju su osmislili i planirali Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija", kaže se u izjavi poslanika Koče Pavlovića.

On smatra da je to ubistvo možda, prije svega, poruka premijeru Milu Đukanoviću. "To je poruka da je cijena izlaska iz kriminalnog kola barem 100 puta skuplja od cijene koju je platio ulazeći u mafijašku mrežu", saopštio je Pavlović, naglašavajući da će ljetnji mjeseci pokazati svu opravdanost opozicionih ocjena da Đukanovićev odlazak zahtijeva hitnu ostavku postojeće i formiranje koncentracione vlade.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply