Policijske akcije u Kotoru i Herceg Novom

Objavljeno: 31.01.2010, 23:03h

Crnogorska policija je danas u Kotoru i Herceg Novom izvela akcije koje su predstavljene kao nastavak aktivnosti na pronalasku osoba koje se potražuju na međunarodnom nivou.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su danas u dva sata poslije podne izveli raciju u kotorskoj diskoteci Maximus i tom prilikom oduzeli dva pištolja, od kojih se porijeklo jednog još uvijek utvrđuje, zvanično je saopšteno. Akcija je izvedena uz sadejstvo sa Ispostavom policije Kotor.

Nakon završetka racije, obavljeni su razgovori i prikupljena obavještenja od 14 osoba, saopštila je Uprava policije. 

Takođe danas, hercegnovska policija je pretresla porodične kuće D.D. iz Kotora (50), u kojoj su, između ostalog, pronađeni i oduzeti veći broj mobilnih telefonskih aparata i SIM kartica, računara, medija za skladištenje podataka, manja količina pištoljske municije i određena dokumentacija.

Policija je u Kotoru pretresla stanove, druge prostorije i putnička vozila G.R. (32) iz Cetinja – od koga je oduzet pištolj, a on zadržan u pritvoru – i J.Ž. (32) i pronašla "određeni broj SIM kartica koje su privremeno oduzete".

Televizija Vijesti pod inicijalima D.D. otkriva Dragana Dudića, poznatijeg kao Fric i kao blizak prijatelj i saradniuk braće Darka i Duška Šarića, od kojih je prvi osumnjičen u Srbiji za organizaciju šverca više od dvije tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu, i koji je u bjekstvu. Dudić je, prema pisanju medija, vlasnik diskoteke Maximus.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply