Incko ima plan reagovanja na eventualni referendum

Objavljeno: 30.12.2009, 20:42h

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko rekao je da ima plan kako će reagovati na eventualni referendum u Republici Srpskoj. "Već postoji plan na koji način će Kancelarija visokog predstavnika u BiH odgovoriti na potez vlasti u RS", rekao je večeras Incko u izjavi za Alternativnu televiziju. Incko je naglasio da još ne želi da otkrije detalje tog plana, ali je izrazio uvjerenje da građani Srpske neće neposredno odlučivati, prenosi RSE. "Mi ćemo sigurno reagovati, ali sam uvjeren da do referenduma neće doći. Sigurno da planovi postoje, ali to još nije za javnost", poručio je Incko.

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko rekao je da ima plan kako će reagovati na eventualni referendum u Republici Srpskoj.

"Već postoji plan na koji način će Kancelarija visokog predstavnika u BiH odgovoriti na potez vlasti u RS", rekao je večeras Incko u izjavi za Alternativnu televiziju.

Incko je naglasio da još ne želi da otkrije detalje tog plana, ali je izrazio uvjerenje da građani Srpske neće neposredno odlučivati, prenosi RSE.

"Mi ćemo sigurno reagovati, ali sam uvjeren da do referenduma neće doći. Sigurno da planovi postoje, ali to još nije za javnost", poručio je Incko.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register