Osumnjičeni za ubijanje i mučenje životinja

Objavljeno: 29.11.2009, 22:13h

Podgorička policija je uhapsila i zadržali N.B. (29) iz Nikšića i S.P. (47) iz Leskovca, zbog sumnje da su počinili krivično djelo ubijanje i mučenje životinja, saopštila je Uprava policije. Policija sumnja da su uhapšene osobe 27. novembra oko 18.00 časova, na improvizovanom ringu u mjestu Barutana, organizovali borbu svojih pasa, rase stafordski terijer. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Podgorici, a psi su odvedeni veterinaru. O njima će brigu preuzeti društvo za zaštitu životinja.

Podgorička policija je uhapsila i zadržali N.B. (29) iz Nikšića i S.P. (47) iz Leskovca, zbog sumnje da su počinili krivično djelo ubijanje i mučenje životinja, saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da su uhapšene osobe 27. novembra oko 18.00 časova, na improvizovanom ringu u mjestu Barutana, organizovali borbu svojih pasa, rase stafordski terijer.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Podgorici, a psi su odvedeni veterinaru. O njima će brigu preuzeti društvo za zaštitu životinja.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply