Uhapšen jedan od vođa italijanske mafije

Objavljeno: 31.10.2009, 14:27h

Jedan od vođa mafijskog klana koji pripada Kamori, napolitanskoj mafiji, uhapšen je jutros u okolini Napulja, saopštila je policija. Salvatore Ruso, vođa klana koji nosi njegovo ime i koji se nalazi na spisku trideset najtraženijih bjegunaca u Italiji, osuđen je na doživotni zatvor zbog ubistva i veze sa mafijom. On je u bjekstvu od 1995. godine, navedeno je u saopštenju, prenosi RDW. Kamora, koja se sastoji od više desetina porodica okupljenih u klanove, potiče iz oblasti Napulja i ima oko 5.000 članova.

Jedan od vođa mafijskog klana koji pripada Kamori, napolitanskoj mafiji, uhapšen je jutros u okolini Napulja, saopštila je policija.

Salvatore Ruso, vođa klana koji nosi njegovo ime i koji se nalazi na spisku trideset najtraženijih bjegunaca u Italiji, osuđen je na doživotni zatvor zbog ubistva i veze sa mafijom. On je u bjekstvu od 1995. godine, navedeno je u saopštenju, prenosi RDW.

Kamora, koja se sastoji od više desetina porodica okupljenih u klanove, potiče iz oblasti Napulja i ima oko 5.000 članova.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register