Bil Klinton danas u Sloveniji, sjutra u Prištini

Objavljeno: 31.10.2009, 20:46h

Bivši predsjednik SAD Bil Klinton doputovao je u Sloveniju kao počasni gost, 11. po redu, Poslovne konferencije u Portorožu, koja se ove godine izuzetno održava u Ljubljani, prenijela je slovenačka agencija STA. Tema konferencije je aktuelna privredna kriza i očekivanja u 2010. godini. Klinton će sjutra ujutro doputovati u Prištinu gdje će biti održana svečana ceremonija otkrivanja spomenika zahvalnosti bivšem američkom predsjedniku. Ceremonija je zakazan za 13.30 sati na Trgu Bil Klinton, saopštila je kosovska vlada. U saopštenju se dodaje da će se Klinton prigodnim govorom obratiti javnosti, a građani su pozvani da na "dostojanstven način pokažu zahvalnost Klintonu za doprinos u oslobađanju i stvaranju nezavisne države Kosovo". 

Bivši predsjednik SAD Bil Klinton doputovao je u Sloveniju kao počasni gost, 11. po redu, Poslovne konferencije u Portorožu, koja se ove godine izuzetno održava u Ljubljani, prenijela je slovenačka agencija STA.

Tema konferencije je aktuelna privredna kriza i očekivanja u 2010. godini.

Klinton će sjutra ujutro doputovati u Prištinu gdje će biti održana svečana ceremonija otkrivanja spomenika zahvalnosti bivšem američkom predsjedniku. Ceremonija je zakazan za 13.30 sati na Trgu Bil Klinton, saopštila je kosovska vlada.

U saopštenju se dodaje da će se Klinton prigodnim govorom obratiti javnosti, a građani su pozvani da na "dostojanstven način pokažu zahvalnost Klintonu za doprinos u oslobađanju i stvaranju nezavisne države Kosovo". 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register