Bez potvrde da je Subotić umiješan u šverc kokaina

Objavljeno: 30.10.2009, 10:09h

Argentinska televizija "Todo Notisijas" objavila je izvještaj za koji se tvrdi da potiče od Federalne policije Argentine o akciji zapljene 2,1 tone kokaina. Na spisku osumnjičenih koji je objavila televizija za pokušaj krijumčarenja nalaze se petorica Srba, dok je kao vođa bande obeležen izvesni Nenad Novaković. Video-materijal pokazuje i još petoricu osoba koje su pod istragom, a među njima se nalazi i ime Stanko Subotić, koga je u izveštaju argentinske policije označila Američka služba za borbu protiv narkotika (DEA). Beogradskoj Politici nije potvrđeno da je objavljeni izvještaj autentičan, kao ni to da li se vodi istraga protiv Stanka Subotića Caneta. Nezvanično, naše službe nemaju podatke da se Subotić sumnjiči za šverc 2,1 tone kokaina, rečeno je listu u izvorima bliskim Savjetu za nacionalnu bezbijednost.

Argentinska televizija "Todo Notisijas" objavila je izvještaj za koji se tvrdi da potiče od Federalne policije Argentine o akciji zapljene 2,1 tone kokaina.

Na spisku osumnjičenih koji je objavila televizija za pokušaj krijumčarenja nalaze se petorica Srba, dok je kao vođa bande obeležen izvesni Nenad Novaković. Video-materijal pokazuje i još petoricu osoba koje su pod istragom, a među njima se nalazi i ime Stanko Subotić, koga je u izveštaju argentinske policije označila Američka služba za borbu protiv narkotika (DEA).

Beogradskoj Politici nije potvrđeno da je objavljeni izvještaj autentičan, kao ni to da li se vodi istraga protiv Stanka Subotića Caneta. Nezvanično, naše službe nemaju podatke da se Subotić sumnjiči za šverc 2,1 tone kokaina, rečeno je listu u izvorima bliskim Savjetu za nacionalnu bezbijednost.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register