Protest mještana Polica zbog uništavanja oružja

Objavljeno: 30.09.2009, 18:08h

Mještani Police, sela pokraj Berana, odlučni su da istraju u naumu da ne dozvole uništavanje minsko eksplozivnih sredstava u Fabrici namjenske proizvodnje Polieks. Kako prenosi RSE, spremni su i da fizički blokiraju tu fabriku jer sumnjaju da postoji tajni plan da se u blizini njihovih kuća unište viškovi naoružanja koji se nalaze u Crnoj Gori. Mještani Polica će večeras zakazati savjet mjesne zajednice, a za dan ili dva i zbor svih građana kada bi mogli donijeti odluku o blokati fabrike, rekao je za RSE koordinator protestnog odbora Ljubiša Đurišić.

Mještani Police, sela pokraj Berana, odlučni su da istraju u naumu da ne dozvole uništavanje minsko eksplozivnih sredstava u Fabrici namjenske proizvodnje Polieks.

Kako prenosi RSE, spremni su i da fizički blokiraju tu fabriku jer sumnjaju da postoji tajni plan da se u blizini njihovih kuća unište viškovi naoružanja koji se nalaze u Crnoj Gori.

Mještani Polica će večeras zakazati savjet mjesne zajednice, a za dan ili dva i zbor svih građana kada bi mogli donijeti odluku o blokati fabrike, rekao je za RSE koordinator protestnog odbora Ljubiša Đurišić.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register