Dodik: Međunarodna zajednica mi je ponudila nagodbu

Objavljeno: 30.09.2009, 15:04h

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je od međunarodne zajednice dobio ponudu da prihvati ustavne promjene i prestane sa napadanjem međunarodne zajednice, a da će mu u zamjenu za to biti olakšan sudski proces koji se protiv njega vodi, odnosno, bila bi zaustavljena istraga Tužilaštva BiH protiv njega. Dodik je u obraćanju poslanicima Narodne skupštine RS kazao da je ponudu dobio prije tri sedmice i da za to ima pismeni dokaz, prenijeli su bh mediji vijest agencije Fena. Tužilaštvo vodi istragu o premijeru RS zbog izgradnje Administrativnog centra RS i autoputa Bosanska Gradiška – Banja Luka, kojim se sumnjiči da je oštetio budžet RS.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je od međunarodne zajednice dobio ponudu da prihvati ustavne promjene i prestane sa napadanjem međunarodne zajednice, a da će mu u zamjenu za to biti olakšan sudski proces koji se protiv njega vodi, odnosno, bila bi zaustavljena istraga Tužilaštva BiH protiv njega.

Dodik je u obraćanju poslanicima Narodne skupštine RS kazao da je ponudu dobio prije tri sedmice i da za to ima pismeni dokaz, prenijeli su bh mediji vijest agencije Fena.

Tužilaštvo vodi istragu o premijeru RS zbog izgradnje Administrativnog centra RS i autoputa Bosanska Gradiška – Banja Luka, kojim se sumnjiči da je oštetio budžet RS.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register