Bivši mafijaš Čume vlasnik fakulteta

Objavljeno: 30.09.2009, 10:05h

Ljubiša Buha Čume, bivši vođa mafijaškog surčinskog klana i svjedok saradnik na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kupio je beogradski Fakultet za informacione sisteme, javlja beogradski Press. Čumetov advokat Stevan Protić za Press kaže da Buha čak pregovara i o kupovini Univerziteta Singidunum, što u toj visokoškolskoj ustanovi odlučno demantuju. "Gospodin Ljubiša Buha je profesor života i kao takav red je da ima i jedan univerzitet. Ne znam da li je već potpisan nekakav ugovor, ali ono što znam jeste da je izvesno da će Ljubiša Buha biti većinski vlasnik fakulteta i univerziteta! Ne znam što vas to čudi?! Pa, za tako nešto nema nikakvih zakonskih prepreka", kazao je Protić.

Ljubiša Buha Čume, bivši vođa mafijaškog surčinskog klana i svjedok saradnik na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kupio je beogradski Fakultet za informacione sisteme, javlja beogradski Press.

Čumetov advokat Stevan Protić za Press kaže da Buha čak pregovara i o kupovini Univerziteta Singidunum, što u toj visokoškolskoj ustanovi odlučno demantuju.

"Gospodin Ljubiša Buha je profesor života i kao takav red je da ima i jedan univerzitet. Ne znam da li je već potpisan nekakav ugovor, ali ono što znam jeste da je izvesno da će Ljubiša Buha biti većinski vlasnik fakulteta i univerziteta! Ne znam što vas to čudi?! Pa, za tako nešto nema nikakvih zakonskih prepreka", kazao je Protić.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register