Beogradski advokat izvršio samoubistvo

Objavljeno: 30.09.2009, 21:09h

Beogradski advokat Nebojša Pavlović izvršio je danas samoubistvo skokom sa zgrade opštine Stari grad. Pavlović je oko podneva ušao u opštinu, popeo se na četvrti sprat i skočio u dvorište zgrade. Pavlović je, kako navodi B92, više puta prijetio da će se ubiti, a javnosti je postao poznat nakon što ga je policija uhapsila zbog umiješanosti u podmićivanje ljekara i policajaca. On je u tom procesu označen kao organizator grupe. Advokat je tokom karijere radio u saveznoj policiji, a branio je Zorana Nedovića Šoku, Kristijana Golubovića, a svojevremeno je branio i Dobrosava Gavrića, osuđenog za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Beogradski advokat Nebojša Pavlović izvršio je danas samoubistvo skokom sa zgrade opštine Stari grad. Pavlović je oko podneva ušao u opštinu, popeo se na četvrti sprat i skočio u dvorište zgrade.

Pavlović je, kako navodi B92, više puta prijetio da će se ubiti, a javnosti je postao poznat nakon što ga je policija uhapsila zbog umiješanosti u podmićivanje ljekara i policajaca. On je u tom procesu označen kao organizator grupe.

Advokat je tokom karijere radio u saveznoj policiji, a branio je Zorana Nedovića Šoku, Kristijana Golubovića, a svojevremeno je branio i Dobrosava Gavrića, osuđenog za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register