A2A registrovana kao vlasnik 43,7 odsto akcija EPCG

Objavljeno: 30.09.2009, 22:05h

Kompanija A2A registrovana je kao vlasnik oko 43,7 odsto akcija Elektroprivrede Crne Gore  jer je escrou agent prenio cjelokupan iznos novca koji je uplaćena za akcije države, manjinskih akcionara i novoemitovane, saopšteno je iz Tenderske komisije. Time je, kako je navedeno, uspješno zatvorena transakcija u skladu sa odredbama Ugovora o prodaji dijela akcija i dokapitalizaciji EPCG potpisanim 3. septembra između Vlade Crne Gore i A2A, prenosi portal SEEbiz.eu vijest agencije Mina-business. Eskrou agent u realizaciji kupoprodajnog ugovora za dokapitalizaciju i prodaju dijela akcija EPCG je Prva banka, odnosno, novac je uplaćen na prelaznom računu kod te finansijske kompanije.

Kompanija A2A registrovana je kao vlasnik oko 43,7 odsto akcija Elektroprivrede Crne Gore  jer je escrou agent prenio cjelokupan iznos novca koji je uplaćena za akcije države, manjinskih akcionara i novoemitovane, saopšteno je iz Tenderske komisije.

Time je, kako je navedeno, uspješno zatvorena transakcija u skladu sa odredbama Ugovora o prodaji dijela akcija i dokapitalizaciji EPCG potpisanim 3. septembra između Vlade Crne Gore i A2A, prenosi portal SEEbiz.eu vijest agencije Mina-business.

Eskrou agent u realizaciji kupoprodajnog ugovora za dokapitalizaciju i prodaju dijela akcija EPCG je Prva banka, odnosno, novac je uplaćen na prelaznom računu kod te finansijske kompanije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register