U Beogradu 1. oktobra šetnja protiv nasilja

Objavljeno: 29.09.2009, 16:20h

U četvrtak, 1. oktobra, u Beogradu će, u 17 sati, na platou kod Filozofskog fakulteta, biti organizovan skup protiv nasilja, "koji će jasno staviti do znanja da Srbija i društvo u njoj ne žele državu kakva je bila 90-ih godina", kazao je Tanjugu sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić. Karadžić je ocijenio da je "imidž Srbije odavno veoma loš". "Mnogo više treba da radimo kako bi se imidž Srbije u svetu zaista promenio", naveo je Karadžić i dodao da će se slika o Srbiji promijeniti kada u njoj svi budu bezbijedni. Simboličnom šetnjom otpora nasilju Beograđani će izraze saosjećanje prema Francuzu Brisu Tatonu, koji je preminuo danas od posledica brutalnog napada 17. septembra u centru Beograda.

U četvrtak, 1. oktobra, u Beogradu će, u 17 sati, na platou kod Filozofskog fakulteta, biti organizovan skup protiv nasilja, "koji će jasno staviti do znanja da Srbija i društvo u njoj ne žele državu kakva je bila 90-ih godina", kazao je Tanjugu sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić.

Karadžić je ocijenio da je "imidž Srbije odavno veoma loš". "Mnogo više treba da radimo kako bi se imidž Srbije u svetu zaista promenio", naveo je Karadžić i dodao da će se slika o Srbiji promijeniti kada u njoj svi budu bezbijedni.

Simboličnom šetnjom otpora nasilju Beograđani će izraze saosjećanje prema Francuzu Brisu Tatonu, koji je preminuo danas od posledica brutalnog napada 17. septembra u centru Beograda.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register