Stijepovićev imunitet pred Administrativnim odborom

Objavljeno: 29.09.2009, 12:31h

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore treba danas da se izjasni o zahtjevu podgoričkog Osnovnog suda da se odobri pokretanje krivičnog postupka protiv potpredsjednika Skupštine Slavoljuba Stijepovića zbog krivičnog djela klevete. Stijepovića je tužila službenica Skupštine Snežana Kaluđerović. Do sukoba Stijepovića sa Kaluđerović je došlo, kako podsjeća dnevnik Dan, zbog načina na koji je zakazana sjednica Odbora za ljudska prava. Stijepović je tada optužio Kaluđerović da je napravila grešku u datumu, zbog čega sjednici nijesu priusustvovali poslanici vladajuće DPS, pa je Odbor podržao Predlog rezolucija o zaštiti javne riječi.

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore treba danas da se izjasni o zahtjevu podgoričkog Osnovnog suda da se odobri pokretanje krivičnog postupka protiv potpredsjednika Skupštine Slavoljuba Stijepovića zbog krivičnog djela klevete.

Stijepovića je tužila službenica Skupštine Snežana Kaluđerović.

Do sukoba Stijepovića sa Kaluđerović je došlo, kako podsjeća dnevnik Dan, zbog načina na koji je zakazana sjednica Odbora za ljudska prava. Stijepović je tada optužio Kaluđerović da je napravila grešku u datumu, zbog čega sjednici nijesu priusustvovali poslanici vladajuće DPS, pa je Odbor podržao Predlog rezolucija o zaštiti javne riječi.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register