Marihuanu gajio u ormaru spavaće sobe

Objavljeno: 31.08.2009, 21:07h

Crnogorska policija će podnijeti krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Bara koja je u svojoj spavaćoj sobi uzgajala kanabis namijenjen proizvodnji i prodaji marihuane, saopšteno je danas iz policije. Policija je u ormaru u spavaćoj sobi Ž.T. iz Bara pronašla 21 stabljiku kanabisa u saksijama i opremu za njegovo uzgajanje, prenosi Beta. Osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnu i stavljanje u promet opojnih droga je zbog lošeg zdravlja, smješten u Specijalnu bolnicu za psihijatriju u Kotoru, dodaje se u policijskom saopštenju.

Crnogorska policija će podnijeti krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Bara koja je u svojoj spavaćoj sobi uzgajala kanabis namijenjen proizvodnji i prodaji marihuane, saopšteno je danas iz policije.

Policija je u ormaru u spavaćoj sobi Ž.T. iz Bara pronašla 21 stabljiku kanabisa u saksijama i opremu za njegovo uzgajanje, prenosi Beta.

Osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnu i stavljanje u promet opojnih droga je zbog lošeg zdravlja, smješten u Specijalnu bolnicu za psihijatriju u Kotoru, dodaje se u policijskom saopštenju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply