Kalamperović: Raduloviću nije dat pasos u posebnom postupku

Objavljeno: 31.05.2009, 18:23h

Crnogorske vlasti nijesu dale državljanstvo i izdale pasoš Odbjeglom direktoru "C marketa" i vođi stečajne mafije Slobodanu Raduloviću u posebnom postupku, rekao je danas Tanjugu Kalamperović. Kalameprović je rekao da ne raspolaže informacijama da li je Radulović, za koga je, kako je rekao, čuo da je rođen u Herceg Novom, državljanstvo te zemlje i pasoš dobio po osnovu rođenja. "To su posledice dvojnih državljanstava, a da li ga je dobio i Radulović može se provjeriti u hercegnovoskoj opštini", naveo je Kalamperović.

Crnogorske vlasti nijesu dale državljanstvo i izdale pasoš Odbjeglom direktoru "C marketa" i vođi stečajne mafije Slobodanu Raduloviću u posebnom postupku, rekao je danas Tanjugu Kalamperović.

Kalameprović je rekao da ne raspolaže informacijama da li je Radulović, za koga je, kako je rekao, čuo da je rođen u Herceg Novom, državljanstvo te zemlje i pasoš dobio po osnovu rođenja.

"To su posledice dvojnih državljanstava, a da li ga je dobio i Radulović može se provjeriti u hercegnovoskoj opštini", naveo je Kalamperović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply