Razgovor Vlade i Sindikata KAP – konstruktivan

Objavljeno: 30.04.2009, 23:32h

Premijer Milo Đukanović i nekoliko ministara su večeras razgovarali sa sindikalnim prvacima iz Kombinata aluminijuma, nakon čega su obje strane izjavile da su razgovori bili konstruktivni. Predsjednik Sindikata KAP Zoran Milošević je izjavio da će pitanje martovskih zarada biti "regulisano u nekoliko dana". Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović je rekao da su na sastanku definisani rokovi u okviru kojih treba da bude realizovan razvojno-socijalni program koji je nedavno ponudila Vlada. Tim programom se, prema njegovim riječima, stvaraju uslovi za optimizaciju sistema i kontinuitet proizvodnje u KAP.

Premijer Milo Đukanović i nekoliko ministara su večeras razgovarali sa sindikalnim prvacima iz Kombinata aluminijuma, nakon čega su obje strane izjavile da su razgovori bili konstruktivni.

Predsjednik Sindikata KAP Zoran Milošević je izjavio da će pitanje martovskih zarada biti "regulisano u nekoliko dana".

Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović je rekao da su na sastanku definisani rokovi u okviru kojih treba da bude realizovan razvojno-socijalni program koji je nedavno ponudila Vlada. Tim programom se, prema njegovim riječima, stvaraju uslovi za optimizaciju sistema i kontinuitet proizvodnje u KAP.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register