Ahmadinedžad protiv homoseksualaca

Objavljeno: 30.04.2009, 22:47h

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad je izjavio danas da je homoseksualizam "jedna od najstrašnijih pojava koje postoje", optuživši vlade na Zapadu da ga podržavaju zbog glasova koje time dobijaju na izborima, prenose online mediji. "U liberalnim demokratijama narod ništa ne znači, već partije da bi dobile glasove i odgovorni u vladama podržavaju najstrašnije stvari, kao što je homoseksualizam i ostale sramote", rekao je Ahamadinedžad u gradu Širaz, na jugu Irana. U Iranu se homoseksualizam kažnjava smrću. Ahmadinedžad je ranije, gostujući na univerzitetu Kolumbija u Njujorku, rekao da u Iranu ne postoje homoseksualci.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad je izjavio danas da je homoseksualizam "jedna od najstrašnijih pojava koje postoje", optuživši vlade na Zapadu da ga podržavaju zbog glasova koje time dobijaju na izborima, prenose online mediji.

"U liberalnim demokratijama narod ništa ne znači, već partije da bi dobile glasove i odgovorni u vladama podržavaju najstrašnije stvari, kao što je homoseksualizam i ostale sramote", rekao je Ahamadinedžad u gradu Širaz, na jugu Irana.

U Iranu se homoseksualizam kažnjava smrću.

Ahmadinedžad je ranije, gostujući na univerzitetu Kolumbija u Njujorku, rekao da u Iranu ne postoje homoseksualci.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register