Sa CG bolji vojni nego diplomatski odnosi

Objavljeno: 28.02.2009, 11:44h

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac ocijenio je da su "u ovom trenutku odnosi u oblasti odbrane između Srbije i Crne Gore bolji nego diplomatski odnosi". "Ali, postoji još dosta prostora da se vojni odnosi podignu na viši nivo", rekao je Šutanovac u intervjuu časopisu "Partner", mjesečniku koji izdaje crnogorsko Ministarstvo odbrane. Šutanovac je, takođe, kao "dobar gest Crne Gore" ocijenio to što je crnogorsko Ministarstvo odbrane ustupilo Srbiji simulator za avione tipa "Galeb G-4". Kako je prenijela agencija Beta, srpski ministar je najavio da će ove godine biti razriješena "i neka ozbiljnija pitanja koja se tiču nepokretnosti" koje treba da razmijene dvije zemlje.

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac ocijenio je da su "u ovom trenutku odnosi u oblasti odbrane između Srbije i Crne Gore bolji nego diplomatski odnosi".

"Ali, postoji još dosta prostora da se vojni odnosi podignu na viši nivo", rekao je Šutanovac u intervjuu časopisu "Partner", mjesečniku koji izdaje crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Šutanovac je, takođe, kao "dobar gest Crne Gore" ocijenio to što je crnogorsko Ministarstvo odbrane ustupilo Srbiji simulator za avione tipa "Galeb G-4".

Kako je prenijela agencija Beta, srpski ministar je najavio da će ove godine biti razriješena "i neka ozbiljnija pitanja koja se tiču nepokretnosti" koje treba da razmijene dvije zemlje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply