Zaplijenjeno 1,2 tona kokaina u Rumuniji

Objavljeno: 31.01.2009, 21:04h

Rumunske vlasti zaplijenile su 1,2 tona kokaina vrijednog najmanje 100 miliona eura u crnomorskoj luci Konstanci, saopštila je danas policija. Ovo je jedna od najvećih pljenidbi droge u Rumuniji u posljednjih deset godina, prenosi Rojters. Policija je saopštila da je droga pripadala međunarodnom kriminalnom lancu iz Rumunije i Španije, te da je bila skrivena u dva kontejnera natovarena drvenom građom, koji su stigli iz Brazila krajem 2008. godine. Tokom dana biće izdati nalozi za hapšenje četvorice prpadnika kriminalne grupe koja će se suočiti sa optužbama za krijumčarenje droge, navodi policija.

Rumunske vlasti zaplijenile su 1,2 tona kokaina vrijednog najmanje 100 miliona eura u crnomorskoj luci Konstanci, saopštila je danas policija.

Ovo je jedna od najvećih pljenidbi droge u Rumuniji u posljednjih deset godina, prenosi Rojters.

Policija je saopštila da je droga pripadala međunarodnom kriminalnom lancu iz Rumunije i Španije, te da je bila skrivena u dva kontejnera natovarena drvenom građom, koji su stigli iz Brazila krajem 2008. godine.

Tokom dana biće izdati nalozi za hapšenje četvorice prpadnika kriminalne grupe koja će se suočiti sa optužbama za krijumčarenje droge, navodi policija.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register