Sindikat KAP nezadovoljan kratkoročnom pomoći

Objavljeno: 31.01.2009, 20:51h

Predsjednik Sindikata Kombinata aluminijuma Podgorica Zoran Milošević ocijenio je danas da kratkoročna pomoć vlade do 10 miliona eura nije dobro rješenje i da smanjenje proizvodnje za polovinu "znači tiho umiranje" fabrike. Osvrćući se na najavu crnogorskog premijera da će vlada kratkoročno pomoći KAP kako bi se održao nivo proizvodnje od 60.000 tona aliminijuma tokom 2009. godine, Milošević je podgoričkom radiju Antena M kazao da kratkoročna pomoć vlade nije dovoljna. On je upitao sta će biti nakon tri mjeseca za koliko je Vlada, prema negovim procjenama, opredijelila pomoć KAP-u, teško pogođenom ekonomskom krizom, navodi Beta.

Predsjednik Sindikata Kombinata aluminijuma Podgorica Zoran Milošević ocijenio je danas da kratkoročna pomoć vlade do 10 miliona eura nije dobro rješenje i da smanjenje proizvodnje za polovinu "znači tiho umiranje" fabrike.

Osvrćući se na najavu crnogorskog premijera da će vlada kratkoročno pomoći KAP kako bi se održao nivo proizvodnje od 60.000 tona aliminijuma tokom 2009. godine, Milošević je podgoričkom radiju Antena M kazao da kratkoročna pomoć vlade nije dovoljna.

On je upitao sta će biti nakon tri mjeseca za koliko je Vlada, prema negovim procjenama, opredijelila pomoć KAP-u, teško pogođenom ekonomskom krizom, navodi Beta.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register