Tači: Uskoro ambasada Kosova u Podgorici

Objavljeno: 30.11.2008, 18:05h

Kosovski premijer Hašim Tači najavio je da će "u bliskoj budućnosti" biti otvoreno ambasadu Kosova u Podgorici, i da očekuje da će Crna Gora uskoro uspostaviti diplomatsko predstavništvo u Prištini. Tači je, u izjavi agenciji Mina, najavio da će uskoro posjetiti Crnu Goru, dodajući kako datum posjeta još nije utvrđen. Tači je ocijenio da je crnogorsko priznanje nezavisnosti Kosova bila ispravna odluka Podgorice donesena u pravom trenutku. "Tim činom Crna Gora se dokazala kao respektabilan član porodice država koje baštine demokratiju i slobodu", kazao je Tači.

Kosovski premijer Hašim Tači najavio je da će "u bliskoj budućnosti" biti otvoreno ambasadu Kosova u Podgorici, i da očekuje da će Crna Gora uskoro uspostaviti diplomatsko predstavništvo u Prištini.

Tači je, u izjavi agenciji Mina, najavio da će uskoro posjetiti Crnu Goru, dodajući kako datum posjeta još nije utvrđen.

Tači je ocijenio da je crnogorsko priznanje nezavisnosti Kosova bila ispravna odluka Podgorice donesena u pravom trenutku.

"Tim činom Crna Gora se dokazala kao respektabilan član porodice država koje baštine demokratiju i slobodu", kazao je Tači.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply