Nevrijeme u istočnoj Hercegovini

Objavljeno: 31.10.2008, 18:46h

Jaka kiša praćena olujnim vjetrom, gradom i grmljavinom koja je u poslijepodnevnim časovima zahvatila cijelu istočnu Hercegovinu paralisala je saobraćaj na ulicama, a u pojedinim naseljima nestalo je struje, telefonskog i TV signala. Na području opštine Trebinje nevrijeme, koje je trajalo oko dva časa, prouzrokovalo je zastoj u saobraćaju, jer se zbog začepljenja slivnika voda u velikim količinama izlila na ulice, pa su vozila ostajala na putu ugašena. Na području opštine Ljubinje, kao i u gatačkoj opštini, voda je prodrla i u podrume zgrada, a na ulicama su se mogle vidjeti i velike grane koje je jak vjetar polomio sa drveća. Slična sitiacija je bila i u ostalim istočno-hercegovačkim opštinama, a za sada se još ne zna da li je nevrijeme prouzrokovalo veće štete. Stariji stanovnici kažu da ovakvo nevrijeme ne pamte.

Jaka kiša praćena olujnim vjetrom, gradom i grmljavinom koja je u poslijepodnevnim časovima zahvatila cijelu istočnu Hercegovinu paralisala je saobraćaj na ulicama, a u pojedinim naseljima nestalo je struje, telefonskog i TV signala.

Na području opštine Trebinje nevrijeme, koje je trajalo oko dva časa, prouzrokovalo je zastoj u saobraćaju, jer se zbog začepljenja slivnika voda u velikim količinama izlila na ulice, pa su vozila ostajala na putu ugašena.

Na području opštine Ljubinje, kao i u gatačkoj opštini, voda je prodrla i u podrume zgrada, a na ulicama su se mogle vidjeti i velike grane koje je jak vjetar polomio sa drveća.

Slična sitiacija je bila i u ostalim istočno-hercegovačkim opštinama, a za sada se još ne zna da li je nevrijeme prouzrokovalo veće štete.

Stariji stanovnici kažu da ovakvo nevrijeme ne pamte.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register