Gorbačov se vraća u politiku?

Objavljeno: 30.09.2008, 20:39h

Bivši sovjetski lider Mihail Gorbačov udružiće snage sa ruskim tajkunom Aleksandrom Lebedevim s kojim će osnovati novu političku stranku nezavisnu od uticaja Kremlja, najavljeno je na internet stranici ovog ruskog milijardera, prenosi RSE. Gorbačov  je 1990. godine dobio Nobelovu nagradu za mir jer je doprinio poboljšanju odnosa Zapada sa Rusijom. "Gorbačov je našem narodu darovao slobodu ali mi jednostavno ne znamo da je koristimo", objavio je Lebedev na svojoj internet stranici, dodajući da je privremeno ime stranke "Nezavisna demokratska partija".

Bivši sovjetski lider Mihail Gorbačov udružiće snage sa ruskim tajkunom Aleksandrom Lebedevim s kojim će osnovati novu političku stranku nezavisnu od uticaja Kremlja, najavljeno je na internet stranici ovog ruskog milijardera, prenosi RSE.

Gorbačov  je 1990. godine dobio Nobelovu nagradu za mir jer je doprinio poboljšanju odnosa Zapada sa Rusijom.

"Gorbačov je našem narodu darovao slobodu ali mi jednostavno ne znamo da je koristimo", objavio je Lebedev na svojoj internet stranici, dodajući da je privremeno ime stranke "Nezavisna demokratska partija".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply