Danijel Alibabić u bolnici

Objavljeno: 30.06.2008, 15:06h

Danijel Alibabić, frontmen crnogorske grupe "No name" i bivši ukućanin "VIP Velikog brata", primljen je u Urgentni centar u Podgorici. Kako Press saznaje, Alibabiću je usled nezdrave ishrane i unošenja velike količine nikotina oštećena jetra, a dodatnom pogoršanju zdravlja doprinijelo je teško trovanje hranom. Natalija Milosavljević, portparol Danijela Alibabića, potvrdila je za Press da se pjevač nalazi na liječenju. "Danijel je bolje, prima infuziju, a ljekari očekuju da će iz bolnice izaći tek za dvije nedjelje. Nažalost, bolest ga je spriječila da se pojavi na Budvanskom festivalu i do daljeg je odloženo snimanje njegovog novom albuma", kazala je Milosavljević za Press.

Danijel Alibabić, frontmen crnogorske grupe "No name" i bivši ukućanin "VIP Velikog brata", primljen je u Urgentni centar u Podgorici.

Kako Press saznaje, Alibabiću je usled nezdrave ishrane i unošenja velike količine nikotina oštećena jetra, a dodatnom pogoršanju zdravlja doprinijelo je teško trovanje hranom.

Natalija Milosavljević, portparol Danijela Alibabića, potvrdila je za Press da se pjevač nalazi na liječenju.

"Danijel je bolje, prima infuziju, a ljekari očekuju da će iz bolnice izaći tek za dvije nedjelje. Nažalost, bolest ga je spriječila da se pojavi na Budvanskom festivalu i do daljeg je odloženo snimanje njegovog novom albuma", kazala je Milosavljević za Press.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register